Reunïe Kruizer Kinderkoor

Zoals u in het programma van het 100-jarig bestaan van de parochie heeft kunnen lezen komt er op zaterdag 7 oktober een reünie van het Kruizer Kinderkoor. Tussen 2 en 5 uur zijn leden en oud-leden van harte uitgenodigd om met elkaar te zingen en terug te kijken op de vele jaren dat het kinderkoor al bestaat. Dit zal plaatsvinden in de Deel, t/o de kerk. Onder het genot van wat drinken en een klein hapje willen we met elkaar herinneringen ophalen.

Aansluitend hopen wij met zijn allen een groot koor te vormen in de kerk, en met elkaar liedjes uit de oude map en nieuwe liedjes van Spotify te zingen en wist u datjes te delen. Dit duurt tot ongeveer half 7. Hierna is er voor de mensen die dit willen een kopje koffie.

Om alle stembandjes van tevoren een keer te kunnen doorsmeren wordt er 1 x geoefend. Dit gaan we doen op maandag 18 september om 18.30 uur tot 20.30 uur.

Heb je een wist u datje, een leuke anekdote of leuke foto’s?
Heb je vragen of wil je je opgeven voor de reünie? Mail dit dan aan: kruizerkinderkoor@outlook.com of stuur dit naar 06-36364678 (Judith Groot). Is er een liedje van het kinderkoor dat jou altijd is bijgebleven en je graag wilt zingen? Laat dit dan weten.

Evelien de Vries-Does en Annemiek Vethaak-Does die het Kruizer Kinderkoor in Januari 1989 hebben opgericht en vele jaren organiste en dirigente waren van het koor komen ook naar de reünie. Ze zouden het heel leuk vinden als ze daar oudleden uit de tijd van toen kunnen ontmoeten om  samen nog eens wat herinneringen op te halen. Dus tot ziens op de reünie van 7 oktober.

Scroll naar boven