Heilige Familieparochie: jubileum 100 jaar!

kop nieuws-groot

Onze kerk werd gebouwd in 1923. Wij zijn nu 100 jaar verder en uit dankbaarheid willen wij dit jubileum samen met u vieren in het weekend van zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober.

De jubileumcommissie is al een aantal keren bij elkaar geweest. De commissie bestaat uit Astrid Liefting, Marcel Dekker, Astrid de Bont en Johan Zwemmer.

Het feestelijk programma is, kort samengevat, als volgt:

Zaterdag 7 oktober

10.00 uur tot circa 12.00 uur:
Feestelijke bijeenkomst in De Deel voor onze 80-jarigen en ouder. Hiervoor ontvangen zij persoonlijk een uitnodiging. Het jubileumboek zal aan ieder worden uitgereikt

Vanaf 14.00 uur in De Deel:
Reünie, zingen en verhalen met het ‘Kinderkoor’ met een heel mooie afsluiting ….. .
De organisatie is in handen van Judith Groot, Linda van Aken, Suzan Stegers en Esther Coraci.

Zondag 8 oktober

10.00 uur:
Eucharistieviering. Voorgangers zijn Diaken Molenaar en Pastor Henny Slot. Muzikale begeleiding door het gemengd koor. Na de viering zal het jubileumboek worden uitgereikt aan alle aanwezigen.
Aansluitend is er een receptie in De Deel voor de vrijwilligers van onze parochie. Hiervoor ontvangen zij binnenkort een uitnodiging.

15.00 uur:
Gospelkoor met swingende muziek van de gospelband ROAH uit Hoorn. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd. Vrij entree. Daarna gezellige ‘nazit met een borrel’ in De Deel.

Het volledige programma met aanvullende informatie leest u op onze website www.heiligefamilieparochie.nl onder het kopje Agenda en Nieuws.

Graag ontmoeten wij u bij een of meerdere activiteiten.


Zondag 10 september: Vertrekviering Lourdesgroep

lourdesreis

Zondag 10 september om 10.00 uur is de vertrekviering van de Lourdesgroep ’t Veld en Heerhugowaard. Op zaterdag 16 september, vroeg in de morgen, zullen circa 38 pelgrims naar Lourdes vertrekken. 

In deze viering, met als thema “OP WEG NAAR MARIA EN BERNADETTE”, zijn pastor Theo Vertelman en pastor Marion Bleeker de voorgangers met zang van het Ritmisch koor uit De Noord o.l.v. Trudy Hand.

Na de viering kunt u achterin de kerk een kopje koffie of thee drinken. U bent van harte uitgenodigd!

Scroll naar boven