Eucharistieviering

Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.Voorganger: Pastor H. Slot.Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door de koffiegroep.

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does en Trudy Does-Mol; Anneke Beers-Pater en Monique; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen; Tiny Snoek-Groen en zoon John;¬† Dora Brenkman de Boer. Wij bidden voor onze overledene: Aad Oudhuis.Wij bidden voor ons bruidspaar dat op 12 juli in het huwelijk […]

Communieviering

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Hans Munster.Voorganger: Dhr. P. Appel.

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater en Monique; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam.Wij bidden voor onze overledene: Aad Oudhuis.Wij bidden voor ons bruidspaar dat op 12 juli in het huwelijk is getreden: Rick Blom en Carola Tessel.

Communieviering

Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.Voorganger: Diaken I. Molenaar.

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Piet Schilder en zegen over zijn gezin; Hans Does en Trudy Does-Mol; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Theo Schavemaker en zegen over de gezinnen. Wij bidden […]

Communieviering

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikalebegeleiding van Hans Munster.Voorganger: Jacqueline Breed

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Dick Molenaar en familie.

Eucharistieviering

Eucharistieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Judith Groot en Martine Leuring. Voorganger: Pastor H. Slot.

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Antoon Duijn en Bep Duijn-van Stralen; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen; aan Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl; Dora Brenkman de Boer.

Communieviering

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Suzan Stegers en Natasja van Steen.Voorganger: Pastor M. Bleeker.

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does en Trudy Does-Mol; Arie Kuilboer en Alie Kuilboer-Hooiveld en zegen over hun gezinnen.

Communieviering

Woord- en Communieviering met samenzang.Voorganger: Diaken I. Molenaar

Misintenties

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie.

Scroll naar boven