Nieuws

Overledenen

Op 11 juni is Truus Zonneveld-Brink overleden. Haar gezongen uitvaart heeft maandag 17 juni plaatsgevonden. Mevrouw Zonneveld is 91 jaar geworden.

Op 31 maart is mevrouw Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina overleden.  Haar gezongen uitvaart heeft op 5 april plaatsgevonden. Mevrouw Boekel is 96 jaar geworden.

Op 28 maart is de heer Ton Berkhout overleden.  Zijn gezongen uitvaart was op dinsdag 2 april om 14.00 uur. De heer Berkhout is 74 jaar geworden.

Dat zij mogen rusten in vrede en moge God hun nabestaanden kracht geven voor de komende tijd.

Dopeling

Op 5 mei is Jayh Valentino Ramirez Vasilda door het doopsel in onze gemeenschap opgenomen. Dat hij mag opgroeien in een wereld van liefde en vrede.

 

Ziekentriduüm Heiloo 2019

maria

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse Ziekentriduüm, Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo. Het wordt georganiseerd voor alle oudere mensen in het dekenaat Alkmaar.

Kunt u niet geregeld naar de kerk of vindt u het fijn eens in een andere sfeer met uw geloof bezig te zijn? Vindt u het prettig ook eens andere mensen te ontmoeten, dan zijn deze dagen aan u goed besteed. Een groep enthousiaste mensen heeft drie dagen vrij genomen om zich voor u in te zetten.

Het zijn drie dagen van ontmoeting met elkaar, van spiritualiteit en bezinning.

Dagelijks zal er om 9.30 uur een Eucharistieviering zijn, om 12.00 uur iets van ontspanning en om 15.00 uur zal een gebedsviering of lof worden gehouden. Verder is er ruimte voor ontspanning en lekker eten. Om 15.30 uur is het programma ten einde.

Gewoon drie heerlijke verwendagen op dinsdag 2 juli, woensdag 3 juli en donderdag 4 juli 2019. U kunt alle dagen deelnemen, maar ook één of twee dagen naar keuze.

De kosten voor deelname zijn € 7,- per dag inclusief koffie en lunch. Met een dieet kan rekening worden gehouden. U wordt goed verzorgd en verplegend personeel is aanwezig. De kosten voor vervoer zijn € 5,- per dag.

Mochten de kosten een bezwaar voor u zijn, dan kan daar over gepraat worden en zullen wij een oplossing proberen te vinden.

U kunt zich t/m woensdag 15 mei opgeven bij Dionne Sultani-Twisk 06-46167452 of Rosalidis de Koster-Avila 06-40352373. Wij vragen u vriendelijk toch vooral tijdig op te geven i.v.m. de organisatie. Mensen die eerder zijn meegegaan, worden in de maanden april en mei persoonlijk benaderd.

Vervoer Ziekentriduüm Heiloo 2019

Evenals vorig jaar vragen wij vrijwilligers voor het vervoer naar Heiloo van de deelnemers aan het Ziekentriduüm. Hierbij denken wij ook aan familieleden van de deelnemers. De data zijn 2, 3 en 4 juli. Het vertrek ‘s morgens is ca. 8.30 uur en om 15.30 uur kunt u de mensen weer ophalen. U ontvangt een onkostenvergoeding. Zowel de deelnemers als ondergetekenden zijn blij met u!

U kunt zich opgeven bij Dionne Sultani-Twisk 06-46167452 of Rosalidis de Koster-Avila 06-40352373. In de laatste week van juni wordt contact met u opgenomen.

Rosalidis de Koster-Avila en Dionne Sultani-Twisk, Contactpersonen ziekentriduüm organisatie Heerhugowaard


Maandelijks spreekuur

Iedere 1e woensdag van de maand van 10.30 uur tot 11.30 uur is er spreekuur in de pastorie. Het eerstvolgende spreekuurkoffie is woensdag 5 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur. U kunt dan een gesprek aanvragen, uw misintenties doorgeven of mogelijk is er iets anders wat u wilt bespreken. En dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met Ed en Mieke.

 

 

Zondag 5 mei

Op zondag 5 mei jl. ging de kerk van ’t Kruis even open, zodat we met ongeveer 40 mensen stil konden staan bij het overlijden van Hein Stuijt. Geboren in Heerhugowaard op 11 april 1929 en overleden in Canada op 2 mei 2019. Broer van Corrie Kruijer – Stuijt.

Het was een mooie, waardevolle bijeenkomst met de families Stuijt en Verberne. We bedanken de heer Johan Zwemmer heel hartelijk voor zijn medewerking.

Familie Kruijer – Stuijt

 

1e  Heilige communie

Zondag 26 mei gaan we na een periode van 5 maanden van bijeenkomsten, bakkersbezoek, rondleiding in de kerk en verdere activiteiten het 1e Heilige communieproject afsluiten. Waar we met 6 kinderen (1 meisje en 5 jongens) aan begonnen zijn. Het was een gemengd gezelschap met kinderen van Nederlandse, Sri Lankaanse, Vietnamese en Surinaams /Colombiaanse afkomst.

Dit jaar hadden we het thema ‘licht’ We hebben dingen besproken waar mooie verhalen uit voort kwamen, dingen gezien waar iedereen van heeft genoten en informatie gekregen waarmee de kinderen aan de slag kunnen in hun verdere leven. We hebben fijne dingen gemaakt waar we deze periode steeds naar hebben kunnen kijken (de zonnetjes aan het koor en de kaarsen op de rand van het altaar).

We hebben op 30 juni nog een terugkomviering om de ervaringen met elkaar te delen en nog één keer samen te komen om het geheel af te sluiten.

Debby en Mathijs (begeleiders van het 1e Heilige communieproject)

 

Zondag 12 mei: een bijzondere Mariaviering in Tuitjenhorn  

lourdesreisDe meimaand is vanouds de Mariamaand. De 2e zondag van mei is het Moederdag. Deze twee punten combineren we op zondag 12 mei in de speciale Mariaverering om 10.00 uur, waarbij het ritmisch koor D’Cymo zal zingen. We zullen gedachten en gedichten lezen over Maria en moeders, maar ook liederen zingen die bij deze viering passen.

Maar er is nog iets dat bij deze viering en Maria hoort: Lourdes. Van 1 t/m 6 oktober zullen we weer met een grote groep uit onze dorpen naar Lourdes gaan en daar met elkaar ook rond Maria zingen, bidden, luisteren. We hebben al de nodige aanmeldingen ontvangen, maar er kunnen er nog enkele bij.

Pastor Theo Vertelman zal in deze viering voorgaan en niet alleen iets vertellen rond Maria en moeders maar ook over Lourdes. Kom naar deze viering en geniet met ons samen van deze bijzondere zondagsviering op 12 mei in de Jacobuskerk aan de Dorpsstraat 39 te Tuitjenhorn.

Weet u nu al dat u mee wilt gaan naar Lourdes in begin oktober? Geef u dan snel op bij Jan Verkroost, de hotelleider, tel. 072 – 57 42 743. Of bij Theo Vertelman, de hotelpastor van deze reis, tel. 06 – 156 63 193. Maar voor nu: welkom iedereen uit alle dorpen op zondag 12 mei in Tuitjenhorn.

Lourdeswerkgroep ’t Veld – Heerhugowaard.

 

40 MM zATERDAG 1 JUNI

De inschrijving voor de 40 MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of bij een van de vele locaties in West-Friesland waar inschrijfformulieren verkrijgbaar zijn voor maar € 3,00 -. Zie www.40mm.nl voor de verkoopadressen. Het doel van de 40 MM is om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen. Met dit sponsorgeld helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

Korte en lange routes.
De 40 MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 1 Juni in Venhuizen en omgeving. Er zijn  5 afstanden: de korte 4 km kinderroute en de afstanden 13 km, 17 km, 27 km en de 40 km. Met een variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We  zien u graag op zaterdag 1 Juni in Venhuizen!

Duurzaam in ontwikkeling.
Het thema dit jaar is: “Duurzaam in ontwikkeling”. Met het bijeen gelopen sponsorgeld steunen we structurele ontwikkelingsprojecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Het sponsorgeld wordt besteed aan zo’n 115 projecten welke worden ondersteund door verschillende werkgroepen uit heel West-Friesland.

Onderweg weer veel gezelligheid!
De wandelaar staat tijdens de 40 MM wandeling , naast gezelligheid en een mooi landschap, weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie/thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers en fruittelers.

Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er weer pannenkoeken verkrijgbaar in de route, veel wandelaars kijken hier onderweg al naar uit! De pannenkoeken zijn er zowel voor de wandelaars van de 40 kilometer route als voor de wandelaars van diverse korte routes!

Samen een stapje meer…
Met elkaar maken we er ook in 2019 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Een stapje hier maakt een stapje voorwaarts daar, op de vele plekken in de minder ontwikkelde landen, mogelijk. Dit gebeurt door het collectief van wandelaars, sponsoren, vrijwilligers, de supporters en de mensen die de vlag uithangen om een gezellige sfeer te creëren.

Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 46e editie weer een mooie dag van. We zien u allen graag op zaterdag 1 juni te Venhuizen!

 

Midzomermaaltijd

Op 12 juni wordt weer een Midzomermaaltijd gehouden in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk voor mensen met niet zo’n dikke portemonnee, die toch wel eens lekker uit eten willen. Een aantal uitstekende (amateur)koks gaan het uitgebreide buffet verzorgen.

De maaltijd wordt georganiseerd vanuit Stichting Present, die als doel heeft om bruggen te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present is een soort makelaar in vrijwilligerswerk; daarbij bieden ze vrijwilligers de mogelijkheid om zich in eigen omgeving in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede,  lichamelijke of geestelijke beperkingen of en sociaal isolement (mensen die zich eenzaam voelen). Met name deze laatste groepen mensen worden ook van harte uitgenodigd voor de maaltijd. En een flinke groep vrijwilligers zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. De start is om 16.30 uur (Dorpsstraat 41, 1721 BB Broek op Langedijk).

Wilt u graag aanschuiven? Geef u dan op bij: midzomermaaltijd@gmail.com. Er wordt niet gecheckt hoe dik of dun uw portemonnee is en ook niet of u wel of niet eenzaam bent. De inschrijving sluit op 5 juni.

 

Vrouw & Geloof

De Oecumenische werkgroep Vrouw & Geloof organiseert Impulsdagen voor vrouwen. Het thema is ZUSTERSCHAP.

We willen ons bewust zijn van de kracht van vrouwen. Wat betekent vriendschap tussen vrouwen? En wat heeft geloven met Zusterschap te maken als we kijken naar de vrouwen rondom de geboorte van Mozes? De dagen zijn op vrijdag 10 mei 2019 in Hoorn in Dijk en Duin en op vrijdag 24 mei 2019 in Oudorp in de Terp. En worden aangevuld met workshops waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Met vriendelijke groeten, namens de oecumenische werkgroep, Cora ten Wolde

 

Banneux 2019

Die mooie warme plek in de Ardennen waar Maria, de maagd der armen, op ons wacht.

Wacht om ons te troosten en moed te geven. Waar we onze zorgen en verdriet even in vertrouwde handen kunnen leggen en even weg zijn uit de snelle wereld waarin we leven. Om even op adem te komen en de normen en waarden weer  te koesteren. De bedevaart duurt vijf dagen van vrijdag tot en met dinsdag. Wij halen u met de bus op bij opstapplaatsen om naar de eerste stop in Utrecht te gaan en daar koffie of thee te drinken. Dit is het verzamelpunt van alle bussen en hier ontmoet u uw medegasten en alle vrijwilligers van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Daarna gaat de reis richting Soerendonk waar een broodmaaltijd wordt aangeboden om dan voldaan naar Banneux te vertrekken waar wij vijf volledig verzorgde dagen voor u klaar staan.

Priesters, verpleegkundigen, arts en verzorgenden staan voor u klaar om u (daar waar nodig) te begeleiden en u vijf prachtige dagen te laten beleven en weer een beetje rust te vinden in dit hectische bestaan. Rolstoelen en rollators zijn aanwezig om een wandeling of uitstapje mogelijk te maken. De reis is ook geschikt voor minder validen en zieken. Een rolstoelbus is aanwezig.

Bent u gezegend met een goede gezondheid dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om de warmte van Banneux te ervaren.

Op de terugweg stoppen wij wederom in Soerendonk om daar een heerlijke warme maaltijd te nuttigen en dat is ook de plaats waar wij afscheid van elkaar nemen en de reis naar huis verder gaat om u veilig en wel weer bij de opstapplaats te brengen. De kosten bedragen € 295,–  hierbij is alles inbegrepen.

Data 2019: 3 tot en met 7 mei – inschrijven tot eind maart
23 tot en met 27 augustus – inschrijven tot  eind juni

Eva Onderwater, Tel. 0297-222208 of banneux.bisdomhaarlem@outlook.com
i.v.m. wisseldiensten van Eva kunt u ook contact opnemen met: Ellen van der Laan, mobiel: 06-30918592

Mijn collega-vrijwilligers en ik hopen u te mogen verwelkomen.    Els Rong


Vastenactie 2019
vastenaktieThema Vastenactiecampagne 2019: Water verandert alles!

In de weken voor Pasen kunnen we proberen wat soberder te leven. We hebben aandacht voor mensen die het minder hebben dan wijzelf en proberen hen te helpen. Daarbij besteedt Vastenactie dit jaar bijzondere aandacht aan projecten rondom water.

We ondersteunen hiermee waterprojecten in Congo, Sierra Leone, Nicaragua en Indonesië. Dichtbij afgelegen dorpen worden waterputten, pompen en opslagtanks aangelegd. Onze bijdrage brengt veel meer dan alleen schoon water: kinderen hoeven geen water meer te halen en kunnen gewoon naar school. Kindersterfte neemt af, de gezondheid verbetert en er is meer tijd voor school en werk. Schoon water verandert alles! U vindt de Vastenactie collectebus (en een Vastenactiezakje) achter in de kerk. Namens hen veel dank voor uw bijdrage.

 

Uw kindje laten dopen?

Wilt u uw kindje laten dopen? Meldt u zich dan een aantal weken vóór de gewenste doopdatum bij de parochie. Er wordt dan contact met u opgenomen om kennis te maken, de gegevens voor het doopboek te noteren en u de documentatie te geven die ter voorbereiding gebruikt wordt. In goed overleg met u kan dan de datum van de doop van uw kind worden vastgelegd. De doopvieringen zijn meestal op een zondagochtend om 11.30 uur.

 Kaart naar de pastorie

Denkt u eraan wanneer er een geboorte of overlijden in uw gezin plaatsvindt, u ook een kaart naar de pastorie stuurt. Ook een verhuisbericht graag doorgeven.

Indien u vragen, aanvullingen of suggesties hebt, kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden of uw bericht zenden aan info@heiligefamilieparochie.nl of via de website heiligefamilieparochie.nl.


Kinderkoor zoekt versterking!

kkHet Kruizer Kinderkoor verzorgt circa 7 keer per jaar de muzikale ondersteuning van de gezinsvieringen in de Heilige Familiekerk in Heerhugowaard ‘t Kruis. Zij zingen eigentijdse kerkelijke liedjes. Het kinderkoor staat al meer dan 16 jaar onder bezielende leiding van Judith. De muzikale begeleiding op de keyboard wordt verzorgd door Femke.

Ieder jaar is er een natuurlijk verloop van de kinderen van het kinderkoor. Hierdoor is er ook nu ruimte voor versterking. Heb je zin om te zingen en ben je tussen de 6 en 12 jaar jong, dan ben je van harte welkom. Jaarlijks wordt een Kinderkooruitje georganiseerd!

Het kinderkoor oefent, met uitzondering van de schoolvakanties, iedere maandag van 18.30 uur tot 19.15 uur in de Heilige Familiekerk, Jan Glijnisweg 30 te Heerhugowaard.

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken of meezingen, kom dan op een maandag voor 18.30 uur en meldt je dan bij Judith. Voor meer informatie graag een e-mail naar info@heiligefamilieparochie.nl

Fijn als je ons komt versterken!

 

 

young seven                                              Iets doen voor een ander!

Op 11 mei 2019 stond de activiteit “Iets doen voor een ander” op het programma. Samen met vijf jongeren gingen wij naar twee woonlocaties van Esdégé- Reigersdaal in Heerhugowaard. De groep werd in tweeën gesplitst; de ene groep ging samen met een aantal van de bewoners een wandeling maken in de omgeving, langs het prachtige meer van Luna in Heerhugowaard! De andere groep heeft samen met de bewoners de tuintjes opgeknapt en planten geplant in de bakken. De middag hebben we feestelijk afgesloten met versierde cakejes, gemaakt door de jongeren en de bewoners. Die we gezamenlijk hebben opgegeten, met een heerlijk kopje thee. Zowel de jongeren, bewoners en begeleiders vonden het een geslaagde middag! Esdégé- Reigersdaal hoopte ons nog een keer terug te zien.
De jongeren gaven aan dat ze het heel leuk en fijn vonden om te zien hoe de bewoners leven en dat ze zulke leuke begeleiders hebben. Ze vonden het jammer dat de middag af was. Een jongere benoemde aan het einde van de middag, dat je voor dit werk op een woongroep, heel veel geduld, liefde en goed moet kunnen luisteren. Hij wist niet of hij dit kon, maar hij wilde hier misschien wel stage in lopen.

Al met al een geslaagde middag, waarbij er veel gelachen, gedaan en besproken is!

Ben je tussen de 12- 18 jaar en wil je een keer meedoen met YoungSeven, om te kijken of het iets voor je is, neem dan gerust contact op met het secretariaat van YoungSeven: secretariaat@youngseven.nl!

Volgende activiteit is op 30 mei 2019 – Dauwtrappen met monniken!

Groetjes, Pastor Tilma en Rianne namens YoungSeven

 

Voor meer informatie kun je kijken op: https://youngseven.nl/

Wil je meedoen aan YoungSeven of vrijwilliger worden om activiteiten te organiseren?! Stuur dan een mail naar het secretariaat en dan nemen we vrijblijvend contact met je op! secretariaat@youngseven.nl

kerkbalans 2019

 

 

 

 

 

Voor de campagne van 2019 is het thema “Geef voor je kerk”. De actieperiode is van 19 januari t/m 2 februari 2019.

Een plek om tot jezelf te komen of anderen te ontmoeten, een markant gebouw, een plek om te vieren en te geloven, voor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. We willen een plek zijn waar iedereen terecht kan, of je nu lid bent of niet.

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook de personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de actie Kerkbalans. Geeft u om de kerk? Doe dan mee. Samen kunnen we van betekenis zijn en blijven voor de mensen om ons heen.

Soms helpt een bemoedigend gesprek. De andere keer is het de boodschap die uw hart raakt. De stilte van het gebouw, de liturgie, de muziek of de saamhorigheid rondom het onderhouden van alles dat met de kerk te maken heeft.

Het is fijn om mooie momenten met elkaar te delen, ze inspireren ons om het goede te doen. We steunen elkaar op belangrijke momenten in ons leven, maar staan ook voor elkaar klaar op een doodgewone doordeweekse dag.

In de kerk gaat het er niet om wat je bezit of presteert, maar om wie je bent. Ook mensen die geen speciale binding met de kerk hebben, waarderen de kerk toch vaak als ontmoetingsplek.

Elke week zijn er meerdere groepen actief, de tuingroep, de schoonmaakgroep, de bloemengroep, de onderhoudsgroep, de koren, de communie- en vormselgroep, de kosters, velen dragen hun steentje bij.

We zijn dankbaar dat we deel uit maken van een gemeenschap die elkaar steunt, opbouwt, inspireert en verblijdt. Om te kunnen blijven inspireren, is geld nodig. De kosten van het markante gebouw aan de Jan Glijnisweg, gemeentelijk monument, zullen we samen moeten dragen. Naast de voorgangers kosten ook de verwarming, de verlichting, de versiering met bloemen, de bijdrage aan de koren en het onderhoud geld.

kerkbalans 2019 posterWij doen een groot beroep op uw solidariteit om de investeringen en het behoud van ons kerkgebouw, de begraafplaats en de pastorie ook in 2019 te kunnen blijven uitvoeren. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL37RABO0326997253 ten name van de H. Familieparochie te Heerhugowaard.

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage. Daarmee helpt u ons om het werk in de Parochie voort te zetten en ons kerkgebouw, de begraafplaats en de pastorie in stand te houden!

Namens de Parochieraad,

Johan Zwemmer, voorzitter

 

 

 

Een bedankje vanuit de PCI

 

caritasHet is inmiddels bijna 2 maanden  geleden dat er een beroep op u is gedaan om voedsel in te zamelen voor de voedselbank en geld over te maken voor de kledingactie. Deze kledingactie is bedoeld voor kinderen van ouders die gebruik maken van de voedselbank.

Eenieder die hieraan een steentje heeft bijgedragen: hartelijk dank voor uw inbreng. Wat extra’s geeft meer kleur in het leven van mensen die op de armoede grens zitten.

Overigens mag u het hele jaar door gelden schenken voor de kledingactie op NL16 ABNA 0472263978 ten name van de Stichting Platform Armoedebestrijding onder vermelding van : kledingactie.

 

 

 

Lourdesreis

6-daagse reis per vliegtuig naar Lourdes van 1 tot en met 6 oktober 2019 met de Lourdesgroep ’t Veld en Heerhugowaard

lourdes

Onze werkgroep zorgt ervoor dat alle pelgrims, jong en oud, ziek en gezond, tijdens de reis aan vieringen en rondleidingen kunnen meedoen. Voor zieke pelgrims gaat er een verpleegkundige in onze groep mee die u kan helpen met de dagelijkse verzorging.

Wanneer mensen tijdens de pelgrimage gebruik maken van een rolstoel, staan er hulpen klaar om u daarin te begeleiden.

Pastorale ondersteuning tijdens de reis door Theo Vertelman T (0226) 42 05 14.

Uw reis/hotelleider tijdens deze reis is Jan Verkroost T (072) 574 27 43.

Meer informatie en telefoonnummers van de contactpersonen leest u in de folder achter in de kerk.

 

caritas1

Mededeling vanuit de PCI

De PCI  binnen uw kerkgemeenschap is er voor u. Naast de aandacht voor armoede  (voedselbank en kledingactie) is de PCI de laatste jaren vooral een bezoekersgroep.
De leden van de PCI weten niet altijd wie ziek is of eenzaam en wie het op prijs stelt om een bezoek te krijgen vanuit de parochie.
Indien u dit wenst kunt u contact opnemen met Marcel Dekker, tel: 06 30285601, email pamade@quicknet.nl of Loes Veldman, tel. 0725711952, email L. Veldman@hetnet.nl

Indien u iemand kent waarvan u denkt dat die een bezoek zou kunnen gebruiken, kunt u dat ook  aan Marcel of Loes doorgeven.
Indien de telefoon niet wordt opgenomen, laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat u kan worden teruggebeld.

 

Kopje koffie of thee drinken

Met regelmaat is er gelegenheid om na de viering een kopje koffie of thee te drinken. Het is een mooi moment om op een ongedwongen manier samen wat na te praten over de viering en over het wel en wee van onze parochie. Ook zijn de voorganger en enkele bestuursleden aanwezig, zodat u met hen van gedachten kunt wisselen. Wij hopen u allen te mogen begroeten.