Misintenties

Misintenties voor zondag 17 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis-Blom; Marinus en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Jan en Corrie Schouten-Enthoven en Aad Sijs; Klaas en Lida van Langen-Lansbergen en zegen over hun gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Bets Does-Smit en Tiny Blokdijk-Dekker.

Misintenties voor zondag 24 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Henk en Lena Köhne-Vogels; Nic. Appelman; Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Piet en Vera Besseling-Reus; Siem de Vries en Nel de Vries-Berkhout; Gré Oudhuis-Blom;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen-Konijn en dochter Carolieneke; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Jan en Corrie Schouten-Enthoven en Aad Sijs; Jacobus Zwemmer en overleden familie Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Nel Dudink-Berkhout en zegen over haar gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en overleden familie; familie van Langen- Dongelmans en Mirjam; Gerard Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over de gezinnen; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Afra Kuilboer-Hofman; Willie van der Pol-de Groot; Willebrordus Anthonius en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie, en zegen over de gezinnen; Gert en Gery Tesselaar-Rood; Cor Zonneveld en overleden familie; Piet Bruijns en zegen over zijn gezin; Anneke Beers-Pater en Arie en Gré Beers-Bakker; Pé en Marie Snoek-Bruin en zegen over de gezinnen; Niek Kraakman en Toos Braak en zegen over de gezinnen; Martin en Marga Allard; Petrus Bruijns; Kees Bankras; Freek Blokdijk en zegen over zijn gezin; Wil de Boer-Zonneveld; Kees Kuenen; Meindert en Annie Keizer-Mol; Jorien Möllmann-Oudhuis en zegen over haar gezin; Anton en Maria Oudhuis-Plak; Hans Oudhuis; Fem Papôt-Witte; Wim van Stralen; Pastor Theo de Haan. Bidden wij voor onze overledenen: Bets Does-Smit, Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor Kerst 2017: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Henk en Lena Köhne-Vogels; Jan en Truus Beers-Oudeman.; mevrouw van Langen-Burger; Ans van Stralen-Konijn en dochter Carolieneke; mevrouw van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Freek Martens; Klaas en Lida van Langen-Lansbergen en zegen over hun gezin; Anneke Beers-Pater en Arie en Gré Beers-Bakker; Corrie Frencken-van Keulen; Nic en Ans Huyboom; Piet Hoffer; G.L. Kriesels; Marga Kramer-Koppes; Rosario Pistone; Julia Sistermans; Cor Stoop; Miep Tromp-Dekker; Ton Telleman; Pastor Theo de Haan.
Bidden wij voor onze overledenen: Bets Does-Smit, Tiny Blokdijk-Dekker en  Bep Bakker-van Mansum

Misintenties voor zondag 31 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis- Blom; Gerard Wellen; Annie van Langen-Komen; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Ben Mol en zegen over zijn gezin en Gerard Mul; Tiny Snoek en zoon John; Pastor Theo de Haan. Bidden wij voor onze overledenen: Bets Does-Smit, Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor maandag 1 januari 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Siem de Vries en Nel de Vries-Berkhout; Gerard Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over de gezinnen; Anneke Beers-Pater; Pastor Theo de Haan. Bidden wij ook voor onze overledenen:  Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor zondag 7 januari 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Jan en Truus Beers-Oudeman.; Truus Reus-Schouten; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam. Bidden wij ook voor onze overledenen: Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor zondag 14 januari 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar. Bidden wij ook voor onze overledenen: Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor zondag 21 januari 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Klaas en Lida van Langen-Lansbergen en zegen over hun gezin. Bidden wij ook voor onze overledenen: Tiny Blokdijk-Dekker en Bep Bakker-van Mansum.

Misintenties voor zondag 28 januari 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Gerard Wellen; Jan Bonarius en Miny Bonarius-Lemmink;  overleden ouders Willebrordus Anthonius en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie, en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledene: Bep Bakker-van Mansum.