Misintenties

Misintenties voor zondag 8 mei 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Jan de Vries en Loes de Vries-van der Linden; Graziella Pistone-La Rosa; Ben en Jo Mol en Gerard Mul; Anneke Beers-Pater en Monique; Jaap van Langen en Annie van Langen Komen en zegen over de gezinnen; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen. Bidden wij voor onze overledene: Vera Huisman.

Misintenties voor zondag 15 mei 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anton Duijn en Bep Duijn-van Stralen; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Iet Reinhard-Ditters; Gerardus Roelofsen en Nico v.d.Bijl en zegen over de gezinnen; Arie Kuilboer en Alie Kuilboer-Hooiveld en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledenen: Vera Huisman en Paul Reus.

Misintenties voor zondag 22 mei 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Ben en Jo Mol en Gerard Mul; Piet van Langen. Bidden wij voor onze overledenen: Vera Huisman en Paul Reus.

Misintenties voor zondag 29 mei 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Dora Brenkman-de Boer; Hans Does; Dick Molenaar en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Vera Huisman en Paul Reus.