Misintenties

Misintenties voor zondag 22 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie;  Dora Brenkman-de Boer.

Misintenties voor zondag 29 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Arie Beers en Gre Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker.

Misintenties voor zondag 6 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Hans Does; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Catharina Jacoba Maria van der Krogt-Koot en Afra Veronica van Langen-Deken.

Misintenties voor zondag 13 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hein en Ria Fontijn; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Willie van der Pol-de Groot. Bidden wij voor onze overledene; Afra Veronica van Langen-Deken.

Misintenties voor zondag 20 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Corrie Kruijer-Stuijt; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien.

Misintenties voor Kerstavond, zondag 24 december, 18.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke.

Misintenties voor Kerstavond, zondag 24 december, 20.00 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; To Mul-de Boer; Loes de Vries-van der Linden; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Luus de Dood-Berger; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien ; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerie Appelman-Bakker; Willie van der Pol-de Groot; Jos Jonker en overleden familie.

Misintenties voor Kerstavond, zondag 24 december 22.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer- Hofman; Arie Beers en Gre Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker; Hans Does; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Willie van der Pol-de Groot.

Misintenties voor Kerst, zondag 25 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker;  Dora Brenkman de Boer; Freek Martens en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 27 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerie Appelman-Bakker.