Misintenties

Misintenties zondag 11 februari 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Anneke Beers-Pater; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Piet van Langen en zegen over zijn gezin.

Misintenties zondag 18 februari 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Siem de Vries en Nel de Vries-Berkhout; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker.

Misintenties zondag 25 februari 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Gerard Wellen; Anneke Beers-Pater en Monique; Ans van Stralen en dochter Carolieneke.

Misintenties zondag 4 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Piet en Vera Besseling-Reus; Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Truus Reus-Schouten; Martinus en Johanna van Langen-Roosendaal en overleden familie;  Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Victor Munster en zegen over zijn gezin.

Misintenties zondag 11 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis- Blom; Pé Bruijns; Anneke Beers-Pater; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker.

Misintenties zondag 18 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Ans van Stralen en dochter Carolieneke.

Misintenties zondag 25 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Jan en Truus Beers-Oudeman; Gerard Wellen.