Misintenties

Misintenties voor zondag 13 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hein en Ria Fontijn; Jaap en To Mul-de Boer; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jos Jonker en overleden familie;  Dora Brenkman de Boer; Enny Beers-Schavemaker. Bidden wij voor onze overledene: Niek Beers.

Misintenties voor zondag 20 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Gerie Appelman-Bakker. Bidden wij voor onze overledene: Niek Beers.

Misintenties voor zondag 27 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor Oudhuis en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Arie Beers en Gre Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: Niek Beers.

Misintenties voor zondag 4 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Cor Oudhuis en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin.

Misintenties voor zondag 11 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Dora Brenkman de Boer.

Misintenties voor zondag 18 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Afra Kuilboer-Hofman; Cor en Corrie Kruijer-Stuijt.

Misintenties voor zondag 25 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: In herinnering aan Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Gerie Appelman-Bakker.

Misintenties voor zondag 1 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker.

Misintenties voor zondag 2 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Loes de Vries-van der Linden; Luus de Dood-Berger; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Hans Does; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerie Appelman-Bakker; Jos Jonker en overleden familie;  Dora Brenkman de Boer; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin Freek Martens en zegen over zijn gezin.