Misintenties

Misintenties voor zondag 15 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 22 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Tiny Snoek-Groen en zoon John; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen.

Misintenties voor zondag 29 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Wim Mensinga en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 6 oktober 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap en Nelly Zwemmer-Komen; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin.

Misintenties voor zondag 13 oktober 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan Bonarius en Miny Bonarius-Lemmink; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen;; Afra Kuilboer-Hofman; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Dora Brenkman-de Boer.

Misintenties voor zondag 20 oktober 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Ben Mol en Gerard Mul.

Misintenties voor zondag 27 oktober 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien.

Misintenties voor Allerzielen, zaterdag 2 november 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin,Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en overleden familie; Hans Does; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Cor en Corrie Kruijer-Stuijt; Dora Brenkman- de Boer; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin.

Misintenties voor zondag 3 november 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen;Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin.