Misintenties

Misintenties voor zondag 4 juni 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jos en Dora Rijkenberg; Jan en Loes de Vries en hun kleinzoon Simon; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Gérard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen; en Anton Tran Quoc Tuan; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen.

Misintenties voor zondag 11 juni 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Theo Schavemaker en zegen over zijn gezin; en Anton Tran Quoc Tuan.

Misintenties voor zondag 18 juni 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen; Dora Brenkman- de Boer; en Anton Tran Quoc Tuan; Cor en Annie Schavemaker-Betjes, kinderen en kleinkinderen.

Misintenties voor zondag 25 juni 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Theo Schavemaker en zegen over zijn gezin; Hans Does; en Anton Tran Quoc Tuan.