Misintenties

Misintenties voor zondag 15 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Anneke Beers-Pater en Monique; Dora Brenkman-de Boer; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; voor de te vroeg en te jong van ons heen gegane Ellie en John Welker en hun zonen Hans en Theo.

Misintenties voor zondag 22 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Anton Duijn; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

Misintenties voor zondag 29 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; voor Jo Mol-de Boer, met dank voor je vriendschap. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

Misintenties voor Palmpasen, zondag 5 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Gerard en Friedl Boekel en zegen over hun gezin; Hans Does. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

Misintenties voor Paaswake, zaterdag 11 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Familie van Langen-Dongelmans en Mirjam. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

Misintenties voor Pasen, zondag 12 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Cor en Corrie Kruijer-Stuijt en Hein Stuijt; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Anneke Beers-Pater en Monique; Luus de Dood-Berger; Dora Brenkman-de Boer; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

 Misintenties voor zondag 19 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Hein en Ria Fontijn; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.

Misintenties voor zondag 26 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: To Mul-de Boer; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Iet Reinhard-Ditters; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en alle overige leden van het Koningshuis Namens het Oranjecomité Heerhugowaard ’t Kruis en Oostertocht. Bidden wij voor onze overledene: Gerard Boekel.