Misintenties

 

Misintenties voor zondag 14 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan Bosarius en Miny Bosarius-Lemmink; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Afra Kuilboer-Hofman; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie; Iet Reinhard-Ditters.

Misintenties voor zondag 21 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Dirk en Bets Does-Smit en Marcel; Piet Hoffer.

Misintenties voor zondag 28 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen.

Misintenties voor zondag 2 november 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Siem de Vries en Nel de Vries-Berkhout; Gré Oudhuis-Blom; Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jan en Truus Beers-Oudeman.; mw. van Langen-Burger; Piet van Langen en zegen over zijn gezin;  Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Niek en Nel Dudink- Berkhout en zegen over hun gezin;  Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en zegen over hun gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie; Annie van Langen-Komen, overleden familie van Langen-Schaap en overleden familie Komen- Burgmeijer; Hans Does; Freek Marten en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 4 november 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; ouders Piet en Vera Besseling-Reus; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Jacobus Zwemmer, overleden familie Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Dora de Boer; uit dankbaarheid bij het 50 jarig Huwelijk van Peter en Lia Wokke- Munster.

Misintenties voor zondag 11 november 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam; Truus Reus-Schouten; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Jacobus Zwemmer, overleden familie Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Iet Reinhard-Ditters.

Misintenties voor zondag 18 november 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Martinus en Johanna van Langen-Roosendaal en overleden familie; overleden ouders Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 25 november 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan Bonarius en Miny Bonarius- Lemmink; Iet Reinhard-Ditters.