Misintenties

Misintenties voor zondag 23 juni 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.

Misintenties voor zondag 30 juni 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis; Dora Brenkman-de Boer; Victor Munster en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.

Misintenties voor zondag 7 juli 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam; Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Anneke Beers-Pater en Monique; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.

Misintenties voor zondag 14 juli 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.

Misintenties voor zondag 21 juli 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater en Monique; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Dora Brenkman-de Boer; Ben Mol en Gerard Mul. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.

Misintenties voor zondag 28 juli 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen. Bidden wij voor onze overledene: Truus Zonneveld-Brink.