Misintenties

Misintenties voor zondag 12 januari 2020:
In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.
Bidden wij voor onze overledenen: Jo Mol-de Boer en Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 19 januari 2020:
In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie. Bidden wij voor onze overledenen: Jo Mol-de Boer en Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 26 januari 2020:
In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek. Bidden wij voor onze overledenen: Jo Mol-de Boer en Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 2 februari 2020: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: To Mul-de Boer; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen;  Friedl Boekel en zegen over haar man Gerard en hun gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Jo Mol-de Boer en Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 9 februari 2020: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: mevrouw R.Fontijn-Breure; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Anneke Beers-Pater en Monique;  Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Iet Reinhard-Ditters. Bidden wij voor onze overledenen: Jo Mol-de Boer en Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 16 februari 2020: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek; Anneke Beers-Pater en Monique; Dora Brenkman-de Boer; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledene:Johannes Fredericus Jonker.

Misintenties voor zondag 23 februari 2020: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Cor Oudhuis en Marie Oudhuis-Does en overleden familie.

Misintenties voor zondag 1 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Friedl Boekel en zegen over haar man Gerard en hun gezin; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.