Misintenties

Misintenties voor zondag 24 januari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie. Bidden wij voor onze overledenen: Dirk Dekker en Jaap van Langen.

Misintenties voor zondag 31 januari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar. Bidden wij voor onze overledenen: Dirk Dekker en Jaap van Langen.

Misintenties voor zondag 7 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker. Bidden wij voor onze overledenen: Dirk Dekker en Jaap van Langen.

Misintenties voor zondag 14 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Dora Brenkman-de Boer. Bidden wij voor onze overledenen: Dirk Dekker en Jaap van Langen.

Misintenties voor Aswoensdag, 17 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen, Bidden wij voor onze overledene: Jaap van Langen.

Misintenties voor zondag 21 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar. Bidden wij voor onze overledene: Jaap van Langen.

Misintenties voor zondag 28 februari: Bidden wij voor onze overledene: Jaap van Langen.