Misintenties

Misintenties voor zondag 19 mei 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Piet van Langen uit dankbaarheid;  Dora Brenkman de Boer; Theo Schavemaker en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze dopeling Aurora Mantovani, en onze Vormeling Fiorella Mantovani.

Misintenties voor zondag 26 mei 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Olga Asuncion Mattos Kerkhof en Gijs Kerkhof. Bidden wij voor onze dopeling Aurora Mantovani, en onze Vormeling Fiorella Mantovani.

Misintenties voor zondag 2 juni 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Nico van Stralen welke op 3 juni de leeftijd van 95 jaar bereikt en tevens voor Ans van Stralen-Konijn en dochter Carolieneke; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Dick Molenaar.

Misintenties voor zondag 9 juni 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does en Trudy Does-Mol.

Misintenties voor zondag 16 juni 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen;  Dora Brenkman de Boer; Theo Schavemaker en zegen over de gezinnen; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en kinderen; In liefdevolle herinnering aan Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl

Misintenties voor zondag 23 juni 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: GEEN INTENTIES

Misintenties voor zondag 30 juni 2024: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet Schilder en zegen over zijn gezin.