Misintenties

Misintenties voor zondag 14 april 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek. Bidden wij voor onze overledenen: Antoon Duijn, Ton Berkhout en Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor Witte Donderdag, 18 april 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Berkhout en  Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor Paaswake, zaterdag 20 april 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en overleden familie; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Berkhout en  Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor Pasen, zondag 21 april 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen;  Anneke Beers-Pater en Monique; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en alle overige leden van het Koningshuis namens het Oranjecomité Heerhugowaard ’t Kruis en Oostertocht; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Johan en Hannie Sijtsma-de Rooy en Dit Boersen. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Berkhout en  Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor zondag 28 april 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Iet Reinhard-Ditters.Bidden wij voor onze overledene: Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor zondag 5 mei 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar;  Anneke Beers-Pater en Monique; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Dora Brenkman-de Boer; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Victor Munster en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Berkhout. Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor zondag 12 mei 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers-Oudeman;  Anneke Beers-Pater en Monique; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: Friederika Elizabeth Boekel-Zwieržina.

Misintenties voor zondag 19 mei 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Iet Reinhard-Ditters; Piet van Langen en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 26 mei 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer- Hofman.