Misintenties

Misintenties voor zondag 11 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis- Blom; Pé Bruijns; Anneke Beers-Pater; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker. Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor zondag 18 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Afra Kuilboer-Hofman; Ans van Stralen en dochter Carolieneke.  Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor zondag 25 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Jan en Truus Beers-Oudeman; Gerard Wellen.
Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor de Paaswake, zaterdag 31 maart 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Afra Kuilboer-Hofman; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en zegen over hun gezin.
Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor Pasen, zondag 1 april 2018:

In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis- Blom;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; mw. van Langen-Burger; Truus Reus-Schouten; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen;  Anneke Beers-Pater; Piet van Langen en zegen over zijn gezin;  Piet Bruijns en zegen over zijn gezin;  Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam.  Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor zondag 8 april 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Helmi Warmerdam; Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie.
Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties vrijdag 13 april 2018 (Jubileumviering KBO ‘t Kruis): In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de naam van onze overledene: Piet Bruijns en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 15 april 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Siem de Vries en Nel de Vries-Berkhout; Piet Bruijns en zegen over zijn gezin. Bidden wij ook voor onze overledene: Jaap Manshanden.

Misintenties voor zondag 22 april 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de namen van onze overledenen: Gré Oudhuis-Blom; Klaas en Lida van Langen-Lansbergen en zegen over hun gezin.

Misintenties voor zondag 29 april 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij de naam van onze overledene: Gerard Wellen. Bidden wij ook voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en alle overige leden van het Koningshuis, namens het Oranje comité Heerhugowaard ‘t Kruis-Oostertocht.