Misintenties

Misintenties voor zondag 12 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Afra Kuilboer- Hofman; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Johan en Hanny Sijtsma-de Rooy.

Misintenties voor zondag 19 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Jan en Miny Bonarius-Lemmink; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 26 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 2 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar;  Truus. Reus-Schouten; Martinus en Johanna van Langen- Roosendaal en overleden familie;  Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Niek en Nel Dudink- Berkhout en zegen over hun gezin; Dora de Boer; Willie van der Pol- de Groot; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen; Dirk en Bets Does-Smit en Marcel; Piet Hoffer.

Misintenties voor zondag 9 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen.

Misintenties voor zondag 16 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: ouders Piet en Vera Besseling-Reus; Afra Kuilboer-Hofman; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 23 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Ben Mol en Gerard Mul en overleden familie; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does- Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin.

Misintenties voor zondag 30 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Wim Mensinga en zegen over zijn gezin.