Misintenties

Misintenties voor zondag 18 augustus 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan Bonarius en Miny Bonarius- Lemmink; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Dora Brenkman-de Boer. Bidden wij voor onze overledenen: Rie Fontijn-Breure en To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 25 augustus 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Rie Fontijn-Breure en To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 1 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap en Nelly Zwemmer-Komen;  Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Ben Mol en Gerard Mul; Willie van der Pol-de Groot; Cor en Corrie Kruijer-Stuijt en Hein Stuijt; Dora Brenkman-de Boer.  Bidden wij voor onze overledenen: Rie Fontijn-Breure en To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 8 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin. Bidden wij voor onze overledenen: Rie Fontijn-Breure en To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 15 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: To Mul-de Boer.

Misintenties voor zondag 22 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Tiny Snoek-Groen en zoon John; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen.

Misintenties voor zondag 29 september 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Wim Mensinga en zegen over zijn gezin.