Misintenties

Misintenties voor zondag 15 januari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledene: onze oudkoster Theo Schavemaker en Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 22 januari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie. Bidden wij voor onze overledene: Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 29 januari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar. Bidden wij voor onze overledene: Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 5 februari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis en zegen over de gezinnen; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Iet Reinhard-Ditters. Bidden wij voor onze overledene: Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 12 februari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater en Monique. Bidden wij voor onze overledene: Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 19 februari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jos en Dora Rijkenberg; Piet van Langen en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledene: Siem van Langen.

Misintenties voor zondag 26 februari 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen.

Misintenties voor zondag 5 maart 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie.