Misintenties

Misintenties voor zondag 17 november 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap en Nelly Zwemmer-Komen;  Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Dora Brenkman-de Boer; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 24 november 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 1 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Pé Bruijns; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en hun kleinzoon Dennis; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Ben Mol en Gerard Mul; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin; Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 8 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Afra Kuilboer- Hofman; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Hans Does; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 15 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Willie van der Pol-de Groot; Cor Kruijer; Hein Stuijt; Dora Brenkman-de Boer; Friedl Boekel en om zegen voor haar man Gerard en hun gezin; mevrouw R. Fontijn-Breure; Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 22 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek.

Misintenties voor Kerstavond, 24 december 2019 18.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer- Hofman; Jaap en Nelly Zwemmer- Komen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke.

Misintenties voor Kerstavond 24 december 2019, 20.00 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen; Wim Mensinga en zegen over zijn gezin; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Anton Duijn; Willie van der Pol-de Groot; Cor en Corrie Kruijer-Stuijt en Hein Stuijt; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; To Mul-de Boer.

Misintenties voor Kerstavond 24 december 2019, 22.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen;vToon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en overleden familie; Piet Bruijns en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Willie van der Pol-de Groot; Anneke Beers-Pater en Monique.

Misintenties voor 1ste Kerstdag 25 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers-Oudeman; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en Niek Dekker; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Anneke Beers-Pater en Monique; Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.

Misintenties voor zondag 29 december 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Tiny Snoek-Groen en zoon John; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Ben Mol en Gerard Mul; Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek.