Misintenties

Misintenties voor zondag 18 september 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Tiny Snoek Groen en zoon John; Jaap en Annie van Langen Komen en zegen over de gezinnen; Gerardus Roelofsen en Nico v.d.Bijl en zegen over de gezinnen.
Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 25 september 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Ben en Jo Mol en Gerard Mul; Cor en Maria Oudhuis-Does en overleden familie; Hans Does; Paul Reus en Truus Reus-Schouten. Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 2 oktober 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Corry Kruijer-Stuijt;  Jaap en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Arie en Alie Kuilboer-Hooiveld en zegen over de gezinnen; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen.
Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 9 oktober 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: familie van Langen-Dongelmans en Miriam en zegen over de gezinnen; Gerardus Roelofsen en Nico v.d.Bijl en zegen over de gezinnen; Marc de Bont en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 16 oktober 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap en Annie van Langen Komen en zegen over de gezinnen; Cor en Maria Oudhuis-Does en overleden familie. Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 23 oktober 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Hans Does; Dora Brenkman-de Boer.
Bidden wij voor onze overledene: Theo Mol.

Misintenties voor zondag 30 oktober 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie.

Misintenties voor woensdag 2 november 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Nicolaas en Emma de Moel-Vlaar; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie ; Jan en Loes de Vries-van der Linden; Loek Pepping; Graziella Pistone-La Rosa; Cor en Corry Kruijer-Stuijt; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Jorit Dekker, Piet  en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Thijs van der Lee; Jaap en Annie van Langen Komen en zegen over de gezinnen; Hans Does; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico v.d.Bijl en zegen over de gezinnen; Dora Brenkman-de Boer; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen.