Misintenties

Misintenties voor zondag 16 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Gerie Appelman-Bakker; Jos Jonker en overleden familie. Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 23 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien.

Misintenties voor zondag 30 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Corrie Kruijer-Stuijt; Gerie Appelman-Bakker; Willie van der Pol-de Groot.

Misintenties voor zondag 6 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin.

Misintenties voor zondag 13 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hein en Ria Fontijn; Jaap en To Mul-de Boer; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jos Jonker en overleden familie;  Dora Brenkman de Boer.

Misintenties voor zondag 20 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Gerie Appelman-Bakker.

Misintenties voor zondag 27 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor Oudhuis en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Arie Beers en Gre Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker.