Misintenties

Misintenties voor zondag 12 juli: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Cor Oudhuis en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien. Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 19 juli: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater en Monique; Dora Brenkman-de Boer; Tiny Snoek-Groen en zoon John; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Gerie Appelman-Bakker; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin; Jos Jonker en overleden familie.
Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 26 juli: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie Beers en Gré Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen. Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 2 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; To Mul-de Boer; Loes de Vries-van der Linden; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker. Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin. Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 9 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Dora Brenkman de Boer.
Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 16 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Gerie Appelman-Bakker; Jos Jonker en overleden familie.
Bidden wij voor onze overledene: Enny Beers-Schavemaker.

Misintenties voor zondag 23 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien.

Misintenties voor zondag 30 augustus: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Corrie Kruijer-Stuijt; Gerie Appelman-Bakker; Willie van der Pol-de Groot.