Misintenties

Misintenties voor zondag 19 november 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Anneke Beers-Pater en Monique.
Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor zondag 26 november 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet Schilder en zegen over zijn gezin; Hans Does en Trudy Does-Mol. Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor zondag 3 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Dick Molenaar en zegen over zijn gezin; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie. Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor zondag 10 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Dick Molenaar en zegen over zijn gezin; Hans Does en Trudy Does-Mol.
Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor zondag 17 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Corry Kruijer-Stuijt; Willie van der Pol-de Groot; Dora Brenkman-de Boer. Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor Kerstavond 24 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Enny Beers-Schavemaker; Antoon Duijn en Bep Duijn-van Stralen; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Dick Molenaar en zegen over zijn gezin; Jan en Loes de Vries en hun kleinzoon Simon; Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Hans Does en Trudy Does-Mol; Siem en Afra van Langen-Deken en zegen over het gezin; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Cor en Annie Schavemaker-Betjes, kinderen en kleinkinderen; Willie van der Pol-de Groot; Anneke Beers-Pater en Monique. Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor 1ste Kerstdag, 25 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Loek Pepping; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen; Theo Schavemaker en zegen over zijn gezin; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Willie van der Pol-de Groot. Bidden wij voor onze overledene: Arie Bruijns.

Misintenties voor oudjaarsdag, zondag 31 december 2023: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jorrit Dekker, Piet Dekker en Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie.