Misintenties

Misintenties voor zondag 21 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen; Dora Brenkman-de Boer; Anneke Beers-Pater en Monique.

Misintenties voor zondag 28 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis.

Misintenties voor zondag 5 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Hans Does; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 12 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet van Langen uit dankbaarheid; Willie van der Pol-de Groot.

Misintenties voor zondag 19 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Cor en Corry Kruijer-Stuijt.

Misintenties voor Kerstavond, 24 december 17.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke.

Misintenties voor Kerstavond, 24 december 20.00 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; To Mul-de Boer; Jan de Vries en Loes de Vries-van der Linden; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Willie van der Pol-de Groot; Anton Duijn en Bep Duijn-van Stralen; Jos Jonker en overleden familie; Jos Jonker en overleden familie.

Misintenties voor Kerstavond, 24 december 22.30 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer- Hofman; Hans Does; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Willie van der Pol-de Groot; Enny Beers-Schavemaker; Anneke Beers-Pater en Monique; Jos Jonker en overleden familie.

Misintenties voor Eerste Kerstdag, 25 december: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen;  Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Loek Pepping; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Ben en Jo Mol en Gerard Mul; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen; Dora Brenkman-de Boer; Arie Kuilboer en Alie Kuilboer-Hooiveld en zegen over de gezinnen; Jos Jonker en overleden familie.

Misintenties voor Nieuwjaarsdag, 1 januari 2022: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen; Anneke Beers-Pater en Monique.