Misintenties

Misintenties voor zondag 13 juni: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Schotten, Mart Joseph Kooij en Tiny Schuitemaker-Blom.

Misintenties voor zondag 20 juni 10.00 uur: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Afra Kuilboer-Hofman; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Dora Brenkman-de Boer; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; uit dankbaarheid bij het 60 jarig huwelijksfeest van Albert en Willy Verberne. Bidden wij voor onze overledenen: Ton Schotten, Mart Joseph Kooij en Tiny Schuitemaker-Blom.

Misintenties voor zondag 20 juni 11.30 en 13 uur: (1ste Communievieringen) : In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  voor een overleden echtgenoot, vader en opa Mattheus Nicolaas Weel en voor een overleden echtgenoot, vader en opa Wilhelmus Theodorus van Stralen; Peter Wester en Gerrit Schaafsma en zegen over hun gezin en beterschap en kracht voor een herstellende oma; Jan Bos, de opa van Pook van Kordelaar;  ons overleden zoontje en broertje Jason Kyle Astina van Aken; Cor &Ida Groot-Knijn, de opa en oma van Olga en voor herstel en genezing van haar zieke nichtje Aafie.

Misintenties voor zondag 27 juni: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  To Mul-de Boer; Ben en Jo Mol en Gerard Mul. Bidden wij voor onze overledenen: Mart Joseph Kooij en Tiny Schuitemaker-Blom.

Misintenties voor zondag 4 juli: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Hans Does; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin. Victor Munster en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Cor en Corry Kruijer-Stuijt. Bidden we voor onze overledene: Tiny Schuitemaker-Blom.

Misintenties voor zondag 11 juli: In herinnering aan Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Enny Beers-Schavemaker; Cor Oudhuis en Maria Oudhuis-Does en overleden familie.

Misintenties voor zondag 18 juli: Dora Brenkman-de Boer; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen.

Misintenties voor zondag 25 juli: familie van Langen-Dongelmans en Mirjam.