Misintenties

Misintenties voor zondag 24 februari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar;  Anneke Beers-Pater en Monique; Johannes en Anna Sijs-Stadegaard en Piet Sijs; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Ans van Stralen en dochter Carolieneke. Bidden wij voor onze overledene: Maria Steur-Hoogveldt.

Misintenties voor zondag 3 maart 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jaap en Nelly Zwemmer- Komen; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie. Bidden wij voor onze overledene: Maria Steur-Hoogveldt.

Misintenties voor zondag 10 maart 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Pé Bruijns;  Anneke Beers-Pater en Monique; Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien

Misintenties voor zondag 17 maart 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Toon Oudhuis en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien; Dora Brenkman-de Boer; Piet van Langen en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 24 maart 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers- Oudeman; Afra Kuilboer- Hofman.

Misintenties voor zondag 31 maart 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap en Nelly Zwemmer- Komen.