Misintenties

Misintenties voor zondag 19 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer- Hofman; Cor Oudhuis en Maria Oudhuis-Does en overleden familie; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledenen: Bep Duijn-van Stralen en Alie Kuilboer-Hooiveld.

Misintenties voor zondag 26 september: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Ben en Jo Mol en Gerard Mul; Dora Brenkman-de Boer; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledenen: Bep Duijn-van Stralen en Alie Kuilboer-Hooiveld.

Misintenties voor zondag 3 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Cor Oudhuis en Maria Oudhuis-Does en overleden familie; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Cor en Corry Kruijer-Stuijt; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledenen: Bep Duijn-van Stralen en Alie Kuilboer-Hooiveld.

Misintenties voor zondag 10 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: familie van Langen-Dongelmans en Mirjam en zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 17 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Afra Kuilboer-Hofman; Hans Does; Loek Pepping; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Jaap van Langen en Annie van Langen-Komen en zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 24 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does; Dora Brenkman-de Boer

Misintenties voor zondag 31 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen.