Misintenties

 

Misintenties voor zondag 10 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; To Mul-de Boer; Piet en Geer Appelman- van Ruitenbeek; Anneke Beers-Pater en Monique; Loes de Vries-van der Linden; Luus de Dood-Berger; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Arie Beers en Gré Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen.

Misintenties voor zondag 17 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet en Geer Appelman-van Ruitenbeek; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Dora Brenkman-de Boer; Iet Reinhard-Ditters.

Misintenties voor zondag 24 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Hans Does.

Misintenties voor zondag 31 mei, 1ste Pinksterdag: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Anneke Beers-Pater en Monique; Loes de Vries-van der Linden; Luus de Dood-Berger.

Misintenties voor zondag 7 juni : In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker.

Misintenties voor zondag 14 juni : In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Hein en Ria Fontijn; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen.

Misintenties voor zondag 21 juni : In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer- Hofman; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Luus de Dood-Berger; Dora Brenkman-de Boer; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor Schavemaker en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gré en Jorien.

Misintenties voor zondag 28 juni : In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: To Mul-de Boer; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Hans Does.