Misintenties

Misintenties voor zondag 13 mei 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Siem  en Nel de Vries-Berkhout; Jan en Truus Beers-Oudeman; Anneke Beers-Pater; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.  Bidden wij ook voor onze overledenen: Nelly Zwemmer-Komen, Theodora Brenkman-de Boer en Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 20 mei 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; mw. van Langen-Burger; Jan Bonarius en Miny Bonarius- Lemmink; Piet van Langen en zegen over zijn gezin;  Piet Bruijns en zegen over zijn gezin; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Adrianus en Brigitta Berkhout-Sneekes en zegen over hun gezin; Freek Martens en zegen over zijn gezin; Johan en Annie Sijtsma-de Rooy. Bidden wij ook voor onze overledenen: Nelly Zwemmer-Komen, Theodora Brenkman-de Boer en Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 27 mei 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij:  Gerard Wellen; Afra Kuilboer- Hofman; Ben Mol en Gerard Mul en overleden familie; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen. Bidden wij voor onze overledenen: Theodora Brenkman-de Boer en Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 3 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Nicolaas en Emma de Moel-Vlaar; Truus Reus-Schouten; Piet Bruijns en zegen over zijn gezin; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker;  Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledenen: Theodora Brenkman-de Boer en Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 10 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers- Oudeman; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke. Bidden wij voor onze overledene: Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 17 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Siem en Nel de Vries- Berkhout; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 24 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie; Ben Mol en Gerard Mul en overleden familie; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Jan Zwemmer.