Misintenties

Misintenties voor zondag 25 oktober: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: In herinnering aan Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Gerie Appelman-Bakker; Zairo Izair Croes. Bidden wij voor onze overledene: Hans van Langen.

Misintenties voor zondag 1 november, Allerheiligen: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Enny Beers-Schavemaker; zuster Marcoline Molenkamp en familieleden. Bidden wij voor onze overledene Hans van Langen.

Misintenties voor maandag 2 november, Allerzielen: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie ; Loes de Vries-van der Linden; Luus de Dood-Berger; Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en zegen over hun gezinnen; Hans Does; Toon en Gina Oudhuis-Visser, Gre en Jorien; Jorrit Dekker, Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom, Niek Dekker; Gerie Appelman-Bakker; Jos Jonker en overleden familie;  Dora Brenkman-de Boer; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over hun gezin; Freek Martens en zegen over zijn gezin; zuster Marcoline Molenkamp en familieleden. Bidden wij voor onze overledene: Hans van Langen.

Misintenties voor zondag 8 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam. Bidden wij voor onze overledene: Hans van Langen.

Misintenties voor zondag 15 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap Zwemmer, Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Jos Jonker en overleden familie.

Misintenties voor zondag 22 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie;  Dora Brenkman-de Boer.

Misintenties voor zondag 29 november: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Arie van Langen en Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Arie Beers en Gre Beers-Bakker en overleden familie Beers-Bakker.