Misintenties

 

Misintenties voor zondag 6 januari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers-Oudeman; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen.
Bidden wij voor onze overledenen: Arie van Langen en Loes de Vries.

Misintenties voor zondag 13 januari 2019: Wij bidden voor onze overledenen: Loes de Vries en Michiel de Dood.

Misintenties voor zondag 20 januari 2019: Wij bidden voor onze overledenen: Loes de Vries en Michiel de Dood.

Misintenties voor zondag 27 januari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jan Bonarius en Miny Bonarius-Lemmink; overleden ouders Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledenen: Loes de Vries en Michiel de Dood.

Misintenties voor zondag 3 februari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jaap en Nelly Zwemmer-Komen. Bidden wij voor onze overledenen: Loes de Vries en Michiel de Dood.

Misintenties voor zondag 10 februari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater en Monique. Bidden wij voor onze overledene: Michiel de Dood.

Misintenties voor zondag 17 februari 2019: Bidden wij voor onze overledene: Michiel de Dood

Misintenties voor zondag 24 februari 2019: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar;  Anneke Beers-Pater en Monique.