Misintenties

Misintenties voor zondag 16 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: ouders Piet en Vera Besseling-Reus; Afra Kuilboer-Hofman; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie; Piet Bruyns en zegen over zijn gezin; John van Kempen, vice voorzitter van de Vijfhoek.

Misintenties voor zondag 23 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Ben Mol en Gerard Mul en overleden familie; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does- Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Tiny Snoek-Groen en zoon John; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Niek en Nel Dudink-Berkhout en zegen over hun gezin; John van Kempen, vice voorzitter van de Vijfhoek.

Misintenties voor zondag 30 september 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Wim Mensinga en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 7 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Truus Reus-Schouten; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; familie van Langen-Dongelmans en Mirjam; Dora de Boer; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen.

Misintenties voor zondag 14 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan Bonarius en Miny Bonarius-Lemmink; Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Afra Kuilboer-Hofman; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 21 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Dirk en Bets Does-Smit en Marcel; Piet Hoffer.

Misintenties voor zondag 28 oktober 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Jaap en Nelly Zwemmer-Komen.