Misintenties

Misintenties voor zondag 11 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: In herinnering aan Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Dora Brenkman-de Boer.

Misintenties voor zondag 18 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; Piet van Langen uit dankbaarheid; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Freek Martens en zegen over zijn gezin; om kracht en zegen voor een veel te vroeg geboren baby.

Misintenties voor zondag 25 april: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: To Mul-de Boer; Enny Beers-Schavemaker; Iet Reinhard-Ditters.

Misintenties voor zondag 2 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: In herinnering aan Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie;  Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen; Jorrit Dekker, Piet Dekker, Catharina Dekker-Hoogeboom en overleden familie; Cor en Corry Kruijer-Stuijt

Misintenties voor zondag 9 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Cor en Truus Zonneveld-Brink en overleden familie; To Mul-de Boer; Jan en Loes de Vries-van der Linden; Cor en Annie Schavemaker-Betjes en overleden kinderen; Graziella Pistone-La Rosa; voor een spoedig herstel van de te vroeg geboren Mart Joseph Kooij.

Misintenties voor Hemelvaart, donderdag 13 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 16 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Piet van Langen; Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke, Victor Munster en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico v.d. Bijl en zegen over hun gezinnen; Iet Reinhard-Ditters.

Misintenties voor zondag 23 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Dora Brenkman-de Boer; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin; Iet Reinhard-Ditters; Freek Martens en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 30 mei: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Loes de Vries-van der Linden.