Misintenties

Misintenties voor zondag 10 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jan en Truus Beers- Oudeman; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke. Bidden wij voor onze overledene: Arie de Wijs.

Misintenties voor zondag 17 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Siem en Nel de Vries- Berkhout; Freek en Tiny Blokdijk-Dekker; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 24 juni 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie; Ben Mol en Gerard Mul en overleden familie; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Jan Zwemmer.

Misintenties voor zondag 1 juli 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Helmi Warmerdam; Siem en Nel de Vries- Berkhout;  Nicolaas en Emma de Moel-Vlaar; Truus Reus-Schouten;  Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Victor Munster en zegen over zijn gezin; Dora de Boer.

Misintenties voor zondag 8 juli 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Anneke Beers-Pater; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Ans van Stralen en dochter Carolieneke; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen.

Misintenties voor zondag 15 juli 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Jacob en To Munster-Dekker en overleden kinderen en zegen over de gezinnen; Anneke Beers-Pater; Cor en Marie Oudhuis-Does en overleden familie; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 22 juli 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Anneke Beers-Pater; Tiny Snoek-Groen en zoon John;

Misintenties voor zondag 29 juli 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anneke Beers-Pater; uit dankbaarheid bij een 80-ste verjaardag.

Misintenties voor zondag 5 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Truus Reus-Schouten; Pé Bruijns; Jorrit Dekker; Piet en Catharina Dekker-Hoogeboom; Gerrit en Niek Dekker; Ans van Stralen en dochter Carolieneke;  Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen; Dora de Boer.

Misintenties voor zondag 12 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nic. en Bertha Sprenkeling-Bes en Jan en Geertje Bes-Schrama en overleden familie; Afra Kuilboer- Hofman; Victor Munster en zegen over zijn gezin.

Misintenties voor zondag 19 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Jan en Miny Bonarius-Lemmink; Piet van Langen en zegen over zijn gezin; Gerardus Roelofsen en Nico van der Bijl en overleden familie.

Misintenties voor zondag 26 augustus 2018: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gré Oudhuis-Blom; Annie van Langen-Koning en kleinzoon Dennis; Willebrordus Anthonius Does en Catharina Does-Schoon en hun overleden kinderen Jackie en Cissie en voor zegen over de gezinnen.