Misintenties

Misintenties voor Aswoensdag, 17 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen. Bidden wij voor onze overledene: Jaap van Langen, Jan de Vries en Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 21 februari: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Cor Oudhuis en Maria Oudhuis-Does en overleden familie; Victor Munster en zegen over zijn gezin. Bidden wij voor onze overledene: Jaap van Langen, Jan de Vries en Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 28 februari: Bidden wij voor onze overledenen: Jan de Vries en Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 7 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Nicolaas de Moel en Emma de Moel-Vlaar; Afra Kuilboer-Hofman; Jaap Zwemmer en Nelly Zwemmer-Komen en zegen over de gezinnen; Gerard en Friedl Boekel-Zwierzina en zegen over de gezinnen; Martinus van Langen en Johanna van Langen-Roosendaal en familie; Gerie Appelman-Bakker en zegen over haar gezin.
Bidden wij voor onze overledene: Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 14 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Anna Maria van Stralen-Konijn en overleden dochter Carolineke. Bidden wij voor onze overledene: Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 21 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Afra Kuilboer-Hofman. Bidden wij voor onze overledene: Graziella Pistone-La Rosa.

Misintenties voor zondag 28 maart: In liefdevolle en dankbare herinnering noemen wij: Hans Does; Dora Brenkman-de Boer.