Agenda

Zondag 17 februari 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Marc de Bont.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Zondag 24 februari 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Dhr. P. Appel.

Zondag 3 maart 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Evelien de Vries.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Aswoensdag

Woensdag 6 maart 19.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang
en orgelbegeleiding van Suzan Stegers.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Zondag 10 maart 10.00 uur: Woord- en Communieviering m..m.v. Kruizer kinderkoor/Reigersdaalkoor.
Voorganger: Jacqueline Breed.Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door de dames van de koffiegroep.
Zondag 17 maart 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Suzan Stegers en Natasja van Steen.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Zondag 24 maart 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Pastor M. Bleeker.

Zondag 31 maart 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Marc de Bont.
Voorganger: Dhr. P. Appel.