Zondag 5 augustus 10.00 uur:

Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Zondag 12 augustus 10.00 uur:

Eucharistieviering met samenzang en orgelbegeleiding
van Marc de Bont.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Zondag 19 augustus 10.00 uur:

Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.

Voorganger: Dhr. P. Appel.

Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Ina Spronk en Lia de Vries.

Zondag 26 augustus 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Natasja van Steen.

Voorganger: Dhr. P. Werkhoven.

Zondag 2 september 10.00 uur:

Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.

Voorganger: Pastor H. Nieuwkamp.

Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Annie van Langen en Liza Appelman.

Zondag 9 september 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Evelien de Vries.

Voorganger: Diaken I. Molenaar

Zondag 16 september 10.00 uur:

Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Pastor H. Slot.
50-jarig Priesterjubileum Pastor Slot en 40-jarig dirigentenjubileum Luc Niekus.Na de viering is er een receptie in De Deel, tegenover de kerk, waar u de jubilarissen kunt feliciteren! De receptie wordt aangeboden door de Parochieraad.
Zondag 23 september 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Natasja van Steen en Suzan Stegers.
Voorganger: Dhr. P. Appel.
Zondag 30 september 10.00 uur:

Woord- en Communieviering m.m.v. Kruizer kinderkoor.
Voorganger: Jacqueline Breed.
Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Mariette Blom en Marian Mosch.