Agenda

Zondag 18 augustus 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Suzan Stegers en Natasja van Steen.

Voorganger: Pastor H. Nieuwkamp.

Zondag 25 augustus 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Marc de Bont.

Voorganger: Diaken I. Molenaar.

Zondag 1 september 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.

Voorganger: Pastor H. Slot.

Viering 50 jarig huwelijk Peter en Marike Werkhoven.

Zondag 8 september 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Evelien de Vries.

Voorganger: Pastor P. Vlaar.

Zondag 15 september 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Kruizer kinderkoor.

Voorganger: Jacqueline Breed.

Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door de dames van de koffiegroep.

Zondag 22 september 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v.  Gemengd koor.

Voorganger: Pastor M. Bleeker.

Zondag 29 september 2019 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Ritmisch Koor de Noord.

Voorganger: Pastor Th. Vertelman.

Vertrekviering Lourdesgroep.