Zondag 16 juni 10.00 uur:

Eucharistieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Natasja van Steen en Karina Bouderij.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door de dames van de koffiegroep.
Zondag 23 juni 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Natasja van Steen en Martine Leuring.
Voorganger: Pastor M. Bleeker.
Zondag 30 juni 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Suzan Stegers en Karina Bouderij.
Voorganger: Dhr. P. Appel.
Zondag 7 juli 10.00 uur:

Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Zondag 14 juli 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Combo Judith Groot, Karina Bouderij, Natasja van Steen, Suzan Stegers en Peter Appel.
Voorganger: Jacqueline Breed.
Zondag 21 juli 10.00 uur:

Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Zondag 28 juli 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Hans Munster.
Voorganger: Dhr. P. Appel.
Zondag 4 augustus 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Zondag 11 augustus 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Hans Munster.
Voorganger: Jacqueline Breed.
Zondag 18 augustus 10.00 uur: Eucharistieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Judith Groot en Martine Leuring.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Zondag 25 augustus 10.00 uur:

Woord- en Communieviering met samenzang en muzikale begeleiding van Suzan Stegers en Natasja van Steen.
Voorganger: Pastor M. Bleeker.
Zondag 1 september 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.