Woensdag 17 oktober 19.00 uur: Rozenkrans bidden. Voorganger: Dhr. Th. Tamis.
Zondag 21 oktober 10.00 uur: Woord- en Communieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Dhr. P. Werkhoven.

Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Liza Appelman en Annie van Langen.

Woensdag 24 oktober 19.00 uur: Rozenkrans bidden. Voorganger: Diaken I. Molenaar.
Zondag 28 oktober 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Evelien de Vries.
Voorganger: Dhr. P. Appel.
Woensdag 31 oktober 19.00 uur: Rozenkrans bidden. Voorganger: Dhr. P. Werkhoven.
Vrijdag 2 november 19.00 uur:

Allerzielen

Woord- en Communieviering m.m.v. Mannenkoor.
Voorganger: Diaken I. Molenaar.

Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Ina Spronk en Lia de Vries.

Zondag 4 november 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor.
Voorganger: Pastor M. Bleeker.
Zondag 11 november 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Kruizer kinderkoor.
Voorganger: Pastor H. Slot.
Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Greet Jonker en Riet Wellen.
Zondag 18 november 10.00 uur: Woord- en Communieviering met samenzang en orgelbegeleiding van Marc de Bont.
Voorganger: Dhr. P. Appel.
Zondag 25 november 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Ritmisch Koor Zuid-Schermer.
Voorganger: Pastor H. Nieuwkamp.
Na de viering bent u van harte uitgenodigd om achterin de kerk een kopje koffie of thee te drinken. Dit wordt verzorgd door Mariƫtte Blom en Marian Mosch.